Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Διοικητής ΟΓΑ Ξ. Βεργίνης στους ΓοΝεΙς : Στις 23/12 η 4η δόση και τα αναδρομικά στους νέους δικαιούχους
























Του Κώστα Μιλόβα

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν εκτός απροόπτου στους δικαιούχους τα επιδόματα ΟΓΑ. Σύμφωνα με τη διοίκηση καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια σε αυτές τις πληρωμές να είναι όσοι περισσότεροι δικαιούχοι μιας και πολλοί από εκείνους χρειάστηκε να υποβάλλουν διορθωτικές αιτήσεις για διόρθωση λαθών με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά πολύ ο όγκος των ελεγχόμενων και επανελεγχόμενων αιτήσεων. 

Ο διοικητής τους ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης δήλωσε στους ΓοΝεΙς για το θέμα :




«Η διοίκηση του ΟΓΑ και οι αρμόδιες υπηρεσίες, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, ώστε η επόμενη δόση των οικογενειακών επιδομάτων να δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα. 
Η τέταρτη δόση αναμένεται να καταβληθεί, εκτός απροόπτου, στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια ημερομηνία θα πληρωθούν αναδρομικά τα ποσά των οικογενειακών επιδομάτων και στους νέους δικαιούχους που εκκαθαρίστηκε η δήλωσή τους, αλλά και στους δικαιούχους που έκαναν τροποποιητικές αιτήσεις και οι οποίες ελέγχθησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ. Εξετάζουμε επίσης την περίπτωση να δοθεί παράταση υποβολής των δηλώσεων Α21 για όσους δικαιούχους ακόμα δεν έχουν καταθέσει. http://omadagoneis.blogspot.gr/2013/12/2312-4.html

Πρόκειται για την ελάχιστη προσπάθεια ανακούφισης των δικαιούχων συμπολιτών μας, που μπορεί να κάνει η διοίκηση του ΟΓΑ, εν μέσω της δύσκολης αυτής οικονομικής συγκυρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου